Saunaliefhebbers op Ameland

Posted on april 4, 2011

0


Buren. – Ameland en het gebruik van een sauna passen goed bij elkaar. Op Ameland kunt u tijdens uw (kort) verblijf heerlijk tot rust komen in de sauna. Erna is het verder genieten van het prachtige waddeneiland. De meeste eilander sauna’s beschikken over een uitgebreid wellness-programma voor een volledige ontspanning.
In meerdere hotels is er een eigen sauna aanwezig. Zoals familiehotel De Klok; ontspannen hier op een terras in de zon, bijbruinen op de zonnebank. Als afsluiting van een dagje uitwaaien op Ameland een bezoek aan de sauna van het hotel. Andere hotels op Ameland met eigen sauna zijn bijvoorbeeld Hotel Dolores, Hotel de Amelander Kaap, Strandhotel Buren aan Zee en WestCord Hotel Noordsee.
Er zijn ook vakantieparken op Ameland waar je een heerlijk weekend inclusief een bezoek aan de sauna kunt doorbrengen. Zo is er vakantiepark Boomhiemke, gelegen aan de voet van de Hollumer duinen. Op dit park zijn diverse wellnessvoorzieningen aanwezig, waaronder een sauna. En ook het vakantiepark Klein Vaarwater met in zo’n 30 huisjes een eigen sauna.

Gaat u met het gezin een naar Ameland? Dan kun je ook een luxe vakantiewoning huren met eigen sauna. Vakantiehuizen Octa en Sixta van http://www.spoelstraverhuur.nl hebben een eigen Strand en Zo bijvoorbeeld heeft een eigen infraroodsauna. Zo heb je alle vrijheid en luxe van een eigen vakantiehuis op Ameland en bovendien de luxe van een eigen sauna.

Posted in: ameland actueel