Nieuwe liedjes Sido Martens zoeken een warm thuis.

Posted on januari 4, 2012

0


Nieuwe liedjes Sido Martens zoeken een warm thuis, zo begint Sido Martens de bekende folk singer/songwriter uit Friesland zijn verzoek om donateurs voor zijn nieuwe CD.:

Liedjes zijn als kinderen, op enig moment gaan ze de wijde wereld in en zijn ze weg. Bezorgd vraag je je af of ze wel goed terecht zullen komen. Bij leuke, muzikale gastouders of in een fijn pleeggezin waar de cd-speler als een gespreid bedje op ze staat te wachten.

Feit is dat ik steeds weer zwanger raak van liedjes, maar onzeker ben over hun toekomst want de rigoureuze ontbossing van het culturele landschap stemt niet vrolijk en dwingt tot creatieve oplossingen. Mijn liedjes hebben geen grote bek of puntige ellebogen, maar verdienen -zonder arrogant te willen zijn – wel een plek op de nationale muzikale staalkaart. Om mijn schatjes te behoeden voor zwarte gaten, plooien in de tijd of muzikaal behang waarachter ze geplakt dreigen te worden, bedacht ik een constructie om in ieder geval de productie van een nieuwe cd te kunnen garanderen. 

Ik bied de nagelnieuwe liedjes daarom ter adoptie aan, want ze ergens in de digitale internetjungle te vondeling leggen gaat me veel te ver.  Wat zou het prachtig zijn wanneer ik voor de 15 nieuwgeboren liedjes op Suikerhard & Bitterzoet evenzovele adoptieouders kon vinden. Voor 100 euro een gegarandeerd zindelijk liedje dat klinkt wanneer jij het wilt en het geen punt vindt langere tijd in een kindonvriendelijk donker doosje door te brengen. 

Alle voordelen op een rij: 

  •  jouw naam en foto komen in het cd-boekje *
  •  je ontvangt 5 exemplaren van de cd (per inleg)
  •  je mag vooraan zitten bij de cd-presentatie op gereserveerde plaatsen incl. gratis   drankje *
  •  je maakt als adoptiefouder kans op een privé concert bij jou thuis (verloting  tijdens cd-presentatie) *
  •  er zijn slechts 15 liedjes om te adopteren (niet echt een voordeel, maar wel een buitenkansje dus reageer snel)
  •  je kunt zowel als alleenstaande, samenwonende of gehuwde meedoen, maar ook samen met je partner, vriend(in) of familie de 100 euro bijdragen
  •  je krijgt de helft (€ 50,-) van je inleg terug als er meer dan 300 cd’s worden verkocht, erewoord.
  •  meedoen kan tot 1 februari, of tot wanneer het aantal van 15 is bereikt. 

(* = niet verplicht natuurlijk) via www.sidomartens.nl

De cd Suikerhard & Bitterzoet verschijnt dit voorjaar.

Posted in: ameland actueel