Actie behoud Sionsberg in Dokkum op 13 januari

Posted on januari 5, 2012

0


Dokkum. –  De actiegroep tot behoud van de Sionsberg in Dokkum roept middels onderstaand schrijven op tot actie op 13 januari.

Bevolking vormt erehaag voor politici bij De Sionsberg

Er komt een delegatie van de gemeente, provincie, alle politieke partijen uit de Tweede Kamer, de Inspectie voor de Volksgezondheid en Zorgverzekeraar De Friesland naar Dokkum op vrijdag 13 januari 2012 om 12:00 uur. Dit in het kader van de gesprekken die worden gevoerd rondom het ziekenhuis.

Voor de bevolking is het duidelijk: Ons regionale ziekenhuis “De Sionsberg” moet blijven!!!!

De bevolking maakt op deze vrijdag aan alle politieke partijen en de bestuurders duidelijk waarom ons regionale ziekenhuis “De Sionsberg” moet blijven bestaan. De gemeente Dongeradeel heeft de delegatieleden uitgenodigd om een kijkje te nemen in De Sionsberg en te spreken met de bestuurders van het ziekenhuis. De actiegroep doet een beroep op de bevolking van Noordoost Friesland, Schiermonnikoog en de Marne, om massaal aanwezig te zijn. De bevolking moet de leden van de delegatie niet alleen verwelkomen, maar vooral overtuigen van het bestaansrecht van De Sionsberg.

De leden van de delegatie krijgen een warm onthaal, doordat ze door een erehaag van de bevolking mogen lopen. Zij zullen zich hierdoor snel thuis voelen in Noordoost Friesland en De Sionsberg een warm hart geven.

Dus komt allen naar “De Sionsberg” op 13 januari vanaf 11:15 uur om alle leden van de delegatie welkom te heten!!!!

De organisatie of verkeersregelaar zal u ter plaatse voorzien van verdere instructies.

Actiegroep “Red De Sionsberg”

Taeke Visser (voorzitter)

De actiegroep vraagt iedereen om thuis het affiche (Facebook, Hyves en http://www.reddesionsberg.nl) “Red De Sionsberg – Hard nodig!!!” af te drukken en dit goed te laten zien aan de leden van de delegatie als men in de erehaag staat.

Koop bij de organisatie een button en draag deze de komende tijd goed zichtbaar op de kleding. Laat iedereen zien dat ons regionale ziekenhuis “De Sionsberg” moet blijven!!!!

Posted in: ameland actueel