Piraat op Ameland op de vingers getikt.

Posted on februari 27, 2012

1


Nes.- Vanmorgen werd Tim Hoomoedt, eigenaar van Restaurant de Piraat, gebeld door een impresariaat uit Hilversum. De mijnheer aan de telefoon meldde Ali B te vertegenwoordigen. Hij had een bericht in de Ameland Internet Krant gelezen. Daarin werden zowel Ali B als Imca Marina aangevoerd als artiesten tijdens de Dinershow van de Piraat. Natuurlijk waren het imitatie-artiesten, zoals in de kop van bericht ook was aangegeven. Direct daarop werd dan ook geëist de desbetreffende namen van de affiche te halen. Deze actie kwam duidelijk  o.a. voort uit de ervaringen die het boekingskantoor had de afgelopen Carnavalsperiode. Artiestennamen, waar mensen op af kwamen, werden ijskoud vermeld op media van een desbetreffende horeca gelegenheid. Bij aanvang werd aan het publiek doodleuk gemeld dat “de artiest helaas niet kon komen”.
Tim en zijn bedrijfsleider Sytse waren verrast. Ze hadden er niet bij stilgestaan dat niet werd begrepen dat het om nepperds ging. Ze hadden de activiteit mede-georganiseerd met leerkrachten van de plaatselijke VMBO school. Er wordt nu gestudeerd op een alternatieve benaming van de acts voor op de nieuwe posters. Namen als Irma Marinade en Ale B. passeerden al de revue.
– Het bericht, zoals de eigenaar van Restaurant de Piraat, Tim Hoomoedt, op zijn facebook plaatste.
Op 16 en 17 maart organiseert restaurant de Piraat een Tropical Night Dinershow. Tim Hoomoedt laat weten dat: ” Net als twee jaar geleden organiseren wij weer een dinershow met medewerking van leerlingen van de mavo, dit is echt een super avond om niet gauw te vergeten., met humor , dans, entertainment, film,  ali b en imca marina enz enz, inclusief een 5 gangen diner, echt een avond om niet gauw te vergeten!!!!”-

Zo maakte de eigenaar van Piraat, Tim Hoomoedt, de betwiste onderstaande poster.

Posted in: ameland actueel