10 en 11 Maart derde MTB tour op Ameland.

Posted on februari 29, 2012

0


Nes. In haar laatste nieuwsbrief van 1 februari laat de organisatie van de MTBtour op Ameland weten al meer dan 500 inschrijvingen te hebben ontvangen. Het is nog mogelijk in te schrijven via http://www.mtbameland.nl/inschrijven. Voor de proloog van zaterdag zijn nog 80 van de maximaal 300 plaatsen beschikbaar.
MTB Ameland start op zaterdag 10 maart met een proloog bij Vakantiepark Boomhiemke in Hollum. Op de zondag is er voor elk niveau een afstand over het eilandparcour: 15 km voor junioren, 30 km Tour, 60 km Marathon en 90 km Xtreme.

Het Ameland Journaal van de MBT 2011 op Ameland. videoproductie: Jan Spoelstra

Het “Mad Team” van het sportieve kledingmerk Dare2b, waar komende zomer veel fietskleding van in de winkels hangt, doet op 10 en 11 maart Ameland aan met hun spectaculaire show! Het Dare2b Mad Team vertoont zijn trucs al vanaf 1996 aan de wereld. Tijdens MTB Ameland laten ze ook het publiek Ameland hun kunsten zien. Na onder andere Mumbai, Bahrein en Manchester, voorafgaand aan de proloog op zaterdag en aan het begin van de middag op zondag, zal het team een show op het waddeneiland verzorgen.

Posted in: ameland actueel