Sloop op Ameland van paardenstallen filmset Penny`s Shadow.

Posted on maart 6, 2012

2


Hollum. Oorspronkelijk waren ze gebouwd zonder vergunning en zouden in 2010 maar een paar weken blijven staan. De stallen op de Filmset van Penny´s Shadow werden gedoogd voor nog wat extra publiciteit voor de 130 minuten durende Amelandpromotie. Nu worden ze dan eindelijk gesloopt. Deze winter zijn alle ruiten al ingegooid en takelde het “bouwwerk” steeds verder af. Gedeelten worden op de paardenboerderij “’t Peadespul” binnen opnieuw opgebouwd om deze zomer “Pennyshows” te gaan geven.

penny film ameland foto fotograaf Jan Spoelstra

Ingrid Kamminga ziet vanuit de trekkercabine hoe bouwvakkers de pannen van het dak halen. Op haar wagen liggen delen van de paardeboxen. De stallen op de filmset van Penny’s shadow worden gesloopt.
Een deel wordt bij haar paardenboerderij weer opgebouwd om deze zomer Penny Shows te kunnen op voeren.

In het kort het verhaal van de Film: Shadow is een prachtig zwart paard dat al veel heeft meegemaakt op het eiland Ameland. Hij is bang en onbetrouwbaar. Niemand wil meer iets met dit te paard te maken hebben totdat Lisa, (gespeeld door Liza Sips) op de kampeerboederij komt logeren waar Shadow staat. Lisa gaat Shadow helpen zijn vertrouwen terug te winnen. Kai, die gespeeld wordt door Levi van Kempen, is een kitesurfer die op Ameland Lisa gaat assisteren met het herstel van Shadow.

Video van pennyfilm opnamen bij de stal.  video: amelandjournaal.nl/©2010 Jan Spoelstra

Vorig jaar werd op Ameland de film Penny’s Shadow gedraaid. Amelandjournaal.nl was meerdere malen bij de opnamen aanwezig.

Posted in: ameland actueel