Ameland: Catwalk met modeshow midden op Wad.

Posted on maart 16, 2012

0


Nes/Holwerd. – Het autodek van veerboot “de Oerd” was de locatie van de Catwalk om de nieuwe bedrijfskledinglijn van de Wagenborg Passagiersdiensten te presenteren aan personeel en verdere genodigden. Monique Collignon was gevraagd het personeel van de veerdiensten naar Ameland en Schiermonnikoog van een nieuw “jasje” te voorzien. Deze samenwerking verliep zo goed, dat de
mode-ontwerpster ook aan de slag ging met een leisure-kleding lijn. Bij de shops in de vertrekpunten op de Friese kust zal deze straks te verkrijgen zal zijn. De lijn heeft de naam Wagenborg “1898” gekregen, een referentie naar het stichtingsjaar van het bedrijf.
De bekende kledingontwerpster is voor inspiratie van de kledinglijn “1898” en de bedrijfskleding  meerdere malen naar Ameland en Schiermonnikoog gereisd. “Ïk wist direct dat het iets nautisch moest worden, de “1898””; vertelde Collignon. Vanzelfsprekend werden voor de bedrijfskleding de personeelsleden naar hun wensen gevraagd. Het resultaat is een bedrijfskleding die zich door de persoonlijke touch van Monique onderscheidt van een uniform.

ameland wpd kleding wagenborg foto fotograaf Jan Spoelstra

Veel applaus was er aan het einde van de Modeshow voor Monique Collignon. Ook van Rob Wagenborg(eigenaar wagenborg) en Ger van Langen (direkteur wpd), beiden uiterst links.
Wagenborg Passagiers Diensten had haar nieuwe bedrijfs kleding lijn door de bekende kleding-ontwerpster laten ontwerpen. Foto: Jan Spoelstra

Posted in: ameland actueel