Daten met Johnny de Jong van Ameland

Posted on januari 3, 2013

0


Nes. – Op Net 5 komt in maart met een nieuw datingprogramma: “Eilandgasten op Zoek naar de Liefde”. In de show wordt gepoogd vier vrijgezelle eilander mannen te helpen in hun zoektocht naar een partner. De kandidaat moet bereid zijn alles op te geven voor een bestaan op een Waddeneiland.
“Je zal er maar wonen! Op Vlieland, Schiermonnikoog, Terschelling of Ameland”, stelt de zender. “Wie er geboren wordt, wil er meestal niet meer weg. Er is ook veel voor te zeggen om te blijven: schoonheid, rust en natuur… Maar er kleven natuurlijk ook wel een paar nadelen aan. De liefdesvijver om in te vissen is namelijk niet zo groot en vind maar eens iemand op de wal die de stap wil wagen om zich op een eiland te vestigen. Tot nu toe is deze zoektocht nog niet echt geslaagd, noch op hun eiland, noch daarbuiten. Het is best lastig om iemand te vinden die zich wil aanpassen aan de andere leefomstandigheden en gewoontes op een vrij afgelegen plek. De vrouw van hun dromen zal de oversteek dus moeten maken, want de eilanders zullen hun eiland nooit verlaten.

Het wordt een zoektocht in de meest romantische arena die je je kunt voorstellen: schilderachtige dorpjes, wuivend helmgras, verlaten stranden…”; zo denkt de commercieële omroep.

Voor Ameland date de 39-jarige Johnny de Jong. Hij werkt in het familiehotel samen met zijn ouders en zus. Johnny is sportief en zingt in de bekende lokale band mrB.

ameland fotograaf Jan Spoelstra

ameland fotograaf Jan Spoelstra

Posted in: ameland actueel