Voetbalkamp op Ameland in 2013

Posted on februari 20, 2013

0


Hollum. – Trots liepen ze met een echte handtekening van Jan Bruin voorop hun shirt van het veld. Zo eindigde hun voetbalkamp in 2011. Dertig jongens en twee meiden trainden onder leiding van ervaren Cambuur-trainers hun voetbal- en keeperskwaliteiten. Vrijwel gelijk verdeeld waren de kinderen van 7 tot 14 jaar, van Ameland, van de wal en intern in het voetbalkamp op Vakantiepark Koudenburg afkomstig, actief op het veld van Voetbalclub Amelandia. Oud-profvoetballer Jan Bruin, zelf afkomstig van Ameland en de voetbalclub uit Hollum, is de initiatiefnemer van dit zomervoetbalkamp.
voetbalkamp ameland fotograaf Jan SpoelstraKlik op de teamfoto van het Voetvakantiekamp op Ameland voor groter. archieffoto: Jan Spoelstra

De oud-profvoetballers Rob Kleefman, Jan Bruin en René van Rijswijk doen dit jaar weer zomer-voetbalkampen op het waddeneiland. Voor de derde keer wordt in de zomerstop het voetbalkamp op de sportvelden van Amelandia georganiseerd. De deelnemers welke overnachten dit jaar in een prachtige groepsverblijf (de Kuul) tegenover de voetbalvelden. Inschrijven kan via de website www.voetbalvakantiekamp.nl.

ameland fotograaf Jan Spoelstra http://www.ameland.org/ ameland activiteit agenda

ameland fotograaf Jan Spoelstra

Advertenties
Posted in: ameland actueel