Inschrijving geopend 12e Cross Triathlon Tri-Ambla op Ameland

Posted on maart 22, 2013

0


Nes. – Stichting Sportpromotie Ameland organiseert zaterdag 7 september de 12de Tri-Ambla en de 7de Tri-Ambla Junior. Het zijn De Cross Triathlon op Ameland voor jong en oud, wedstrijdatleet en recreant. Er is een maximum van 850 deelnemers vastgesteld. Om een teleurstelling te voorkomen; schrijf je snel in. Bovendien hebben de snelle inschrijvers (voor 1 juli) het voordeel van een korting op het inschrijfgeld. Onder de eerste inschrijvers, tot 1 mei, worden prijzen verloot.
“De sponsoren van het Schwalbe X-Athlon Cross Circuit, waarvan de Tri-Ambla deel uitmaakt, stellen weer mooie prijzen beschikbaar voor de snelle inschrijvers. Schrijf je in voor 1 mei en win een van de onderstaande prijzen! De prijswinnaars worden in de volgende nieuwsbrief (juni/juli) en via de site bekend gemaakt.” zo laat de organisatie weten.
Drie hoofdprijzen:
– Twee Schwalbe wedstrijdbanden
– Een Supreme Black voorbehandelde XT kettingen met een flacon van dit smeermiddel
Vijf extra prijzen:
– Drie flacons Supreme Black, twee “bidon pakketten” van PowerBar en twee Doc Bleu Professional, tegen lekrijden.

Recreanten kunnen niet meer starten in de “L”  (1 – 36 – 12). Vanaf is deze toegevoegd aan het Open Amlands Kampioenschap (OAK).  Ook de triostart op de lange afstand, de Unive XXX Teamtriathlon zal over dezelfde afstand gaan als het OAK; 1,5 km zwemmen, 36 km Mountainbiken en 12 km crossloop. Succes verstokte L deelnemers bij 500m extra zwemmen in het heerlijke Waddenwater!

Benieuwd naar beelden van de afgelopen editie of alvast genieten van het vooruitzicht? Kijk dan naar de foto’s die fotograaf Jan Spoelstra maakte van de editie 2012 .  foto’s Triambla editie 2012


Applaus voor de eerste deelnemers die uit het water komen. foto: Jan Spoelstra.

ameland fotograaf Jan Spoelstra http://www.ameland.org/ ameland activiteit agenda

ameland fotograaf Jan Spoelstra

Advertenties
Posted in: ameland actueel