Workshops Fotograferen en Schilderen op Ameland

Posted on maart 28, 2013

0


Workshops Fotograferen en Schilderen op Ameland

Nes. – Op Ameland kunt u workshops fotograferen en of schilderen volgen bij rekreatie.nl. Fotograaf en docent creatieve vakken Jan Spoelstra organiseert deze creativiteiten.
Hieronder stelt hij zich voor:

Mijn naam is Jan Spoelstra, geboren op Ameland, als professioneel fotograaf werk ik o.a. voor veel landelijke media. Als  fotograaf ben ik bij elke opdracht weer blij van fotograferen te houden. Deze liefde hoop ik ook bij u aan te treffen en uit te breiden. Daarnaast ben ik een bevoegd docent in de creatieve vakken
 Fotograferen of schilderen is niet moeilijk. Goed fotograferen of schilderen is dat wel, maar is deels aan te leren. De rest is uw eigen talent.
 Om uw kwaliteiten te ondersteunen en te vergroten organiseer ik workshops en cursussen. Meer over de workshops kunt u lezen op de website van rekreatie.nl

Er zijn meerdere vormen van een workshop of een cursus mogelijk, van een dagdeel tot een meerdaagse workshop. Mijn aanbod is niet aan een leeftijdgrens gebonden.Voor groepen als vereniging of club kan ik u een specifiek aanbod voorstellen gericht op uw vraag.

ameland fotograaf Jan Spoelstra

ameland fotograaf Jan Spoelstra http://www.ameland.org/ ameland activiteit agenda

ameland fotograaf Jan Spoelstra

Posted in: ameland actueel