Collecte herstel St Clemenskerk Ameland brengt ruim 6000 euro.

Posted on juli 12, 2013

0


Opbrengst huis-aan-huis collecte voor herstel Sint Clemenskerk Nes Ameland ruim 6000 euro.

clemenskerk op Ameland foto fotograaf Jan Spoelstra
De Clemenskerk vanuit de Vleijen – acryl op linnen 2006

Nes. – “Het eindresultaat van de huis-aan-huis collecte op Ameland voor de herbouw van de Sint Clemenskerk is € 6.301,72. Alle 32 collectebussen zijn binnen en geteld. Voorwaar een prachtige opbrengst! Bij deze wil het organiserend Comité Herstel Sint Clemenskerk namens de parochie alle gevers daarvoor hartelijke bedanken. In het bijzonder is dank verschuldigd aan alle collectanten en de vrijwilligers die collectebussen hebben uitgeleend en de verdeling van de wijken op zich hebben genomen. Het banknummer 101.845.758 blijft nodig tot de kerk klaar is, voor nieuwe leistenen en kerkinrichting die niet onder de verzekering valt.” Zo het Comité Herstel Sint Clemenskerk weten.
Draag uw leisteentje bij
Onder het motto: “Draag uw leisteentje bij” werd in de week van 30 juni tot 6 juli een huis-aan-huis collecte op Ameland voor herstel van de Sint Clemenskerk gehouden.
Er wordt gehoopt Voor de herinrichting van de kerk en een dak met nieuwe leistenen met de eilandbrede collecte gelden op te halen.
Het gaat vooral om de kosten die niet door de verzekering gedekt worden. Aanschaf van één nieuwe leisteen en de montage ervan op het dak van de kerk kost ongeveer drie euro. Zo kunt u uw leisteentje bijdragen, zodat in de toekomst weer van de mooie Cuyperskerk genoten en gebruik gemaakt kan worden.
Voor herinrichting van de kerk, waaronder bijzondere kunststukken, wordt uw bijdrage uiteraard ook zeer gewaardeerd.
Mocht deze collecte u geen kans geven om bij te dragen, dan kunt u een gift overmaken op banknummer 1018.457.58 t.n.v. herstel St Clemenskerk.
IBAN NL 07 RABO 01018 457 58 BIC: RABONL2U

Het schilderij hangt in Galery Noorderzicht  op Ameland

ameland fotograaf Jan Spoelstra http://www.ameland.org/ ameland activiteit agenda

ameland fotograaf Jan Spoelstra

Advertenties
Posted in: ameland actueel