Jazz Boost geeft workshops op Ameland.

Posted on augustus 17, 2013

0


Jazz Boost op Ameland.

Hollum. – Peter van Vossen speelt al jaren saxofoon. Het lijkt dan ook geen wonder dat er in “zijn” Stayokay in Hollum op Ameland Jazz Boost van 13-16 november neerstrijkt.
Jazz Boost stelt deelnemers drie dagen in de gelegenheid om hun muzikale mogelijkheden in een goede sfeer te verkennen onder leiding van gerenommeerde muzikanten. Dat is Jazz Boost. Deelnemers hebben een redelijke tot goede instrumentbeheersing. Alles werkt samen voor en met jou en je muzikale ambities en beleving. Kosten voor muzikanten zijn € 400,= all-in. Maar er zijn ook mogelijkheden voor partners drie dagen aanwezig te zijn en gasten zijn welkom voor het slotconcert. Bezoek de website http://jazz-boost.nl voor de verschillende mogelijkheden en online boeking.
Aan de selectie van docenten, locatie en onthaal is bijzondere aandacht besteed. De docenten treden veel op maar geven ook les aan conservatoria en muziekscholen. Zij hebben allen de nodige naam en faam: Peter Lieberom (ts), Reinier Baas(g), Stormvogel (p), Marco van Os (b) en Joost Kesselaar (d). De gehele Jazz clinic wordt door hen begeleid, van woensdag tot zaterdag ochtend. Zij spelen ook zeker samen, maar de nadruk ligt bij de deelnemers en de verkenning van hun mogelijkheden.
Voor deze exclusieve gelegenheid heeft Jazz Boost de volledige beschikking over het Stayokay hostel gekregen op Ameland. De 5 docenten helpen de deelnemers intensief verder te komen op hun instrument en te oefenen in het samenspel. Op vrijdagavond is er een gezamenlijk slotconcert en diner van deelnemers en docenten. Dat zou laat kunnen worden.

Om deelnemers de nodige aandacht te geven geldt een maximum inschrijving van zeven per instrument. Het maximum totaal aantal deelnemers is 30. Vroegboekkorting wordt gegeven tot 15 september.

ameland fotograaf Jan Spoelstra http://www.ameland.org/ ameland activiteit agenda

ameland fotograaf Jan Spoelstra

Advertenties
Posted in: ameland actueel