Eilandgasten: Eindelijk zien we wie Johnny van Ameland kiest als partner.

Posted on september 23, 2013

0


Nes. – Om 22:00 uurkunnen we vanavond Johnny van Ameland en Roy van Terschelling zien in eilandgasten. Volgende week maandag maak je kennis met Aant van Vlieland en Sebastiaan van Schiermonnikoog. Meer dan een half jaar later als de bedoeling wa,s start op 7 oktober aflevering 1 van Eilandgasten op zoek naar De Liefde iedere maandag 22:00 uur op Net5!
eindelijk is het zover: dan weten we wie er door de eilander mannen zijn uitgezocht als hun nieuwe partner. Het nieuwe datingprogramma: “Eilandgasten op Zoek naar de Liefde” laat in de uitzending zien wie er overgebleven zijn van de 48 dames die wel eilandse willen worden. In de show worden de vier vrijgezelle eilander mannen en hun nieuwe partner voorgesteld. Dezen moet bereid zijn alles op te geven voor een bestaan op één van de Waddeneilanden.
De laatste overgebleven kandidate heeft inmiddels afscheid genomen van Johny en Ameland. Twaalf vrouwelijke kandidaten kwamen in een sneeuwbui op Ameland aangekomen. De eilander vrijgezel wachtte ze bij de veerboot op. Beladen met koffers en geschenken, waar onder een reusachtig schilderij, proberen de dames de aandacht van de jeudig ogende eilander Horeca-man te vangen. Na vandaag wordt er van de helft van de kandidaten afscheid genomen. De overgebleven zes zullen daarna in aantal in de volgende ronde’s verminderen tot die ene vrouwelijke kandidaat die speciaal is voor Johnny.
Iemand die zich wil aanpassen aan de andere leefomstandigheden en gewoontes op een vrij afgelegen plek zoals een eiland is. De vrouw zal dan de oversteek moeten maken, want de eilanders zullen hun eiland nooit verlaten.

kievit op ameland foto Jan Spoelstra

Johnny de Jong met de 12 oorspronkelijke kandidaten. foto: Jan Spoelstra

ameland fotograaf Jan Spoelstra http://www.ameland.org/ ameland activiteit agenda

ameland fotograaf Jan Spoelstra

Advertenties
Posted in: ameland actueel