Nieuwjaarsloop 2014 op 1 januari in Nes op Ameland

Posted on december 29, 2013

0


Nieuwjaarsloop 1 januari 2014 in Nes op Ameland

Nes.- In haar nieuwsbrief vestigt de organisatie van de Adventure Run nog even de aandacht op het volgende item. “Traditiegetrouw is er op 1 januari om 13.00 uur de start van de Nieuwjaarsloop van de Ameland BeachRunners. Een sportieve, gezellige en gezonde start van het nieuwe jaar. Kom op 1 januari naar de Torenstraat in Nes waar ter hoogte van de Heksenketel de start is van de 8e Nieuwjaarsloop.”
De afstanden zijn 2,5 km, 5 km. of 10 km. U kunt zich inschrijven (2,50 euro) ter plaatse in de Torenstraat bij de Heksenketel om 12:30 uur of via de site van de www.amelandbeachrunners.nl.

Eerdere verslagen Nieuwjaarsloop

  • (geplaatst 3 januari 2011)

Nes. – Zoals elke eerste dag van het nieuwe jaar was er weer een editie van de spontaan ontstaande Nieuwjaarsloop in Nes op Ameland. Elke jaar is er een horecazaak die o.a. middels het beschikbaar stellen van faciliteiten dit sportieve begin van het jaar sponsort. De Heksenketel wilde dit jaar wel als stert en finish fungeren. De loop is naar keuze ëën tot vier ronden van ongeveer 2,5 km. Er deden dit jaar weer een vijtig mee, waaronder veel jeudigen. Zij gingen als eerste van start gevolgd door de “groten”. Veel van deelnemers slaagden in het volbrengen van vier rondjes

  • (geplaatst 2 januari 2010)

Nes. – Het amelandjournaal.nl zond een verslag uit van de nieuwjaarsloop in Nes.

ameland fotograaf Jan Spoelstra http://www.ameland.org/ ameland activiteit agenda

ameland fotograaf Jan Spoelstra

.

Posted in: ameland actueel