Prijs paspoort en identiteitsbewijs per 9-3-2014 omhoog.

Posted on januari 11, 2014

0


Ballum.- Op donderdag 6 maart en vrijdag 7 maart 2014 is het daarom niet mogelijk om reisdocumenten aan te vragen. Op deze dagen moeten de systemen en personalisatiemachines worden aangepast om de documenten van het nieuwe model te kunnen vervaardigen.

Vanaf 9 maart gaan de prijzen van de identiteitsbewijzen omhoog. Volwassenen betalen dan voor een identiteitskaart 52,95 in plaats van 41,90 euro. Een id-kaart voor minderjarigen wordt goedkoper en zal in plaats van 31,85 euro zal er 28,36 euro aan leges betaald moeten worden. Paspoorten gaan ook in prijs omhoog. Het maximum van 50,35 euro welke een gemeente mag indienen wordt voortaan hoogstens 66,96 euro voor volwassenen, minderjarigen betalen 51,05 euro. Een id-kaart voor minderjarigen wordt goedkoper. In plaats van 31,85 euro zal er 28,36 euro aan leges voor betaald moeten worden. De geldigheid wordt echter voor volwassenen verdubbeld van vijf jaar naar tien jaar.

Vanaf 20 januari is het mogelijk om een Nederlandse identiteitskaart aan te vragen zonder dat er vingerafdrukken afgegeven moeten worden.
Verder verhoogt de overheid de prijzen voor het aanvragen van een paspoort in het buitenland en voor noodpaspoorten.

Pasfoto laten maken, ook van kinderen en baby’s
{ Met Goedkeur-Garantie *) voor rijbewijs, indentiteitsbewijs of visa vanaf 6,99 euro, familiefotografie en bruidsreportages op Ameland.
Nu ook voor pasfoto’s voor visa met afwijkende formaten

ameland fotograaf Jan Spoelstra

Nes. – Fotografie www.janspoelstra.nl op Ameland maakt naast portretten van u en uw kinderen ook pasfoto’s en familie-portretten, bovendien verzorgt hij bruidsreportages. Vooral voor het maken van pasfoto’s van mensen die minder goed ter been zijn, kleine kinderen en ook baby’s is de studio van fotograaf Jan Spoelstra uitermate geschikt. Fotograaf Jan Spoelstra werkt als bruids-, familie en portret-fotograaf op Ameland. Vanmorgen maakte hij in de zomerse ochtendzon al een familieportret van een 40 jarig bruidspaar met kinderen en kleinkinderen op het strand. Het was al het derde familie portret welke hij deze week maakte. Voor de portretfotografie of pasfoto beschikt de fotograaf van Ameland over een eigen studio. Wilt u uw feestelijke gebeurtenis of event vast laten leggen op foto of op video een afspraak is snel gemaakt. Meer informatie over deze fotograaf of het maken van een afspraak voor een bruidsreportage of portret, ook ‘s avonds, kunt u bellen naar telefoonnummer 06 22378553 of zend een mail naar pasfoto@ameland.org

of kijk op:

ameland familie fotograaf Jan Spoelstra

image1.jpg

Groepsportret op uw vakantie eiland
Een herinnering aan een familieweekend op het waddeneiland Ameland. Zomaar of ter gelegenheid van een zilveren of gouden huwelijk.
image2.jpgimage5.jpg
Fotograaf Jan Spoelstra maakt uw samenzijn tot een familieportret. Een foto met zijn allen en foto’s van bijvoorbeeld de afzonderlijke leden. De fotosessie vindt plaats op één van die fraaie locaties ergens op het eiland. Bij het zeldzame slechte weer is er een binnenlokatie voorhanden.
Van de resultaten wordt een website gemaakt, waarna u rustig thuis die opnamen kunt kiezen waarvan u een afdruk wilt hebben. De basis opnamen zijn in kleur. Zwartwit of een resultaat in sepia behoren tot de mogelijkheden. Het afdrukformaat gaat tot kamerbreed. Ook op canvas kan er een blijvende herinnering worden gemaakt.

image6.jpgimage7.jpg

Advertenties
Posted in: ameland actueel