Grootste zonnepanelenproject van Nederland bij Heerenveen

Posted on februari 28, 2014

0


GroenLeven realiseert grootste zonnepanelenproject van Nederland

HEERENVEEN. – Het grootste zonnepanelenproject van Nederland is een feit. Op donderdag 6 maart vindt de informatieve opening van het project plaats op Landgoed Scholtenszathe in Klazienaveen-Noord. Deze dag zal volledig in het teken staan van ‘energie in de toekomst’ met sprekers van onder andere Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN), ABN AMRO en Liander. Ook GroenLeven zal als initiatiefnemer aan het woord komen.
Met 8.800 m2 dak, ruim 4.600 zonnepanelen en 1,3 megawatt aan stroomproductie is er op Landgoed Scholtenszathe veel te bewonderen.
GroenLeven is een Fries bedrijf, gespecialiseerd in het importeren, monteren en aansluiten van zonnepaneleninstallaties. Het bedrijf is ontstaan uit een mix van ondernemerschap en enthousiasme, gecombineerd met boerenslimheid en nuchter verstand. Scholtenszathe is een modern landgoed met een oppervlakte van ca. 1.000 hectare. Het grootste gedeelte van het bedrijf is in gebruik voor de teelt van akkerbouwgewassen.

ameland fotograaf Jan Spoelstra http://www.ameland.org/ ameland activiteit agenda

Jubileum voor de Nieuwskrant van Ameland

Nes.- Inmiddels voorziet de Ameland Internet Krant – http://www.ameland.org – Ameland, zijn gasten en belangstellenden per 1 januari 15 jaar van nieuws. Inmiddels bekijken elke dag een 2000 bezoekers uit Nederland en veel andere landen de website. In dit Jubileumjaar zullen we meerdere acties opzetten. Blijft de krant volgen
ameland fotograaf Jan Spoelstra

Advertenties
Posted in: ameland actueel