Kraammarkt in De Sionsberg in Dokkum

Posted on maart 17, 2014

0


Al 15 Jaar de NieuwsBron van Ameland

ameland fotograaf Jan Spoelstra

Kraammarkt in De Sionsberg in Dokkum

Dokkum. –  Zwangeren en partners zijn op maandag 24 maart van harte welkom in ziekenhuis De Sionsberg in Dokkum. De Sionsberg en fusiepartner Nij Smellinghe organiseren dan vanaf 19.00 uur een informatieve kraammarkt in het restaurant.
“We vinden het belangrijk dat de zwangeren uit de regio Dokkum weten welke mogelijkheden er zijn voor zorg rond zwangerschap en bevalling,”. Van 19.00 tot 19.30 uur en na afloop van de presentaties van 21.00 tot 21.30 uur hebben belangstellenden de gelegenheid langs verschillende marktkraampjes te lopen. “Vanaf half acht er vier presentaties.” Aan het woord komen een eerstelijns verloskundige, de kraamafdeling van Nij Smellinghe informeert over de (poli)klinische bevalling en verblijf in het ziekenhuis, de tweedelijns verloskundige en de kraamzorg.
De toegang voor de kraammarkt is gratis. Belangstellenden worden verzocht zich aan te melden via e-mail (w.vries@nijsmellinghe.nl) of telefonisch (0512) 588 520. Parkeren is gratis en kan op het parkeerterrein achter verpleeghuis De Waadwente aan de Birdaarderstraatweg in Dokkum.

Voor Newborn fotografie – demooistedaginuwleven –

ameland fotograaf Jan Spoelstra http://www.ameland.org/ ameland activiteit agenda

ameland fotograaf Jan Spoelstra

Posted in: ameland actueel