Fietsen door Dokkum met liesbreukarrangement Sionsberg

Posted on april 22, 2014

0


Al 15 Jaar de NieuwsBron van Ameland

ameland fotograaf Jan Spoelstra

Fietsen door Dokkum met het liesbreukarrangement van De Sionsberg

Dokkum. – Voor begeleiders van patiënten die een liesbreukoperatie ondergaan in ziekenhuis De Sionsberg staan tegenwoordig twee leenfietsen klaar. In de tijd dat de patiënt geholpen wordt, kunnen zij op de fiets Dokkum verkennen. Met een kortingsbon kunnen ze in Lunchroom De Lekkernij genieten van een lekkere lunch, speciaal voor de fietsers samengesteld. “We noemen het een liesbreukarrangement. Na de invoering van de nieuwste liesbreukbehandeltechniek TREPP als eerste en enige ziekenhuis in het noorden, verwelkomen wij in De Sionsberg steeds meer patiënten van buiten de regio. Deze patiënten nemen naar hun dagbehandeling vaak één of meerdere familieleden mee. Om het bezoek aan Dokkum voor hen nu ook aangenaam te maken, hebben wij dit arrangement ontwikkeld”, aldus initiatiefnemer en voorzitter van de Medische Staf in De Sionsberg Martijn Möllers. Uiteraard kunnen begeleiders van patiënten uit de regio ook van deze service gebruikmaken.
Het informatiepakket met kortingsbonnen en informatie over Dokkum en het arrangement worden vooraf al opgestuurd bij de oproep aan de patiënt. Het liesbreukarrangement is mede mogelijk gemaakt door de Jumbo, fietshandel Tom Meindertsma en Lunchroom De Lekkernij, alle drie in Dokkum. “Dit vanuit de gedachte “Samen zorgen wij ervoor”. We zijn niet alleen trots op de kwaliteit van onze zorg en ons ziekenhuis, maar ook op de prachtige stad Dokkum.”

Noordse Stern op Ameland fotograaf Jan Spoelstra
Een visdiefje op de Feugelpôlle, foto uit het boek “Ameland Vogel-Eiland” van fotograaf Jan Spoelstra.https://ameland.wordpress.com/wp-admin/post-new.php#edit_timestamp

ameland fotograaf Jan Spoelstra http://www.ameland.org/ ameland activiteit agenda

ameland fotograaf Jan Spoelstra

Advertenties
Posted in: ameland actueel