4de keer voetbalkamp op Ameland

Posted on mei 5, 2014

0


Hollum. – De oud-profvoetballers Rob Kleefman, Jan Bruin en René van Rijswijk doen dit jaar weer zomer-voetbalkampen op het waddeneiland. Voor de vierde keer wordt in de zomervakantie het voetbalkamp op de sportvelden van Amelandia georganiseerd. Voor zondag 20 tot en met vrijdag 25 juli (week A) of zondag 27 juli tot en met vrijdag 1 augustus (week A) kan door enthousiste voetballer(tje)s worden ingeschreven. Je kunt kiezen uit welke week, ochtend of middag je wilt deelnemen.

Rob Kleefman, Jan Bruin en Rene van Rijswijk, allen oud spelers van o.a. Cambuur, en nog veel meer trainers staan voor jullie klaar.
voetbalkamp ameland fotograaf Jan SpoelstraKlik op de teamfoto van het Voetvakantiekamp op Ameland voor groter. archieffoto: Jan Spoelstra
Trots liepen ze met een echte handtekening van Jan Bruin voorop hun shirt van het veld. Zo eindigde hun voetbalkamp in 2011. Dertig jongens en twee meiden trainden onder leiding van ervaren Cambuur-trainers hun voetbal- en keeperskwaliteiten. Vrijwel gelijk verdeeld waren de kinderen van 7 tot 14 jaar, van Ameland, van de wal en intern in het voetbalkamp op Vakantiepark Koudenburg afkomstig, actief op het veld van Voetbalclub Amelandia. Oud-profvoetballer Jan Bruin, zelf afkomstig van Ameland en de voetbalclub uit Hollum, is de initiatiefnemer van dit zomervoetbalkamp.

ameland fotograaf Jan Spoelstra http://www.ameland.org/ ameland activiteit agenda

ameland fotograaf Jan Spoelstra

Advertenties
Posted in: ameland actueel