In Dongeradeel mag je overal trouwen

Posted on mei 14, 2014

0


Trouwen mag nu overal in Dongeradeel, (nog) niet op Ameland

Dokkum – Trouwlustige stellen kunnen vanaf nu in Dongeradeel zelf hun eigen trouwlocatie bepalen. Net als op Ameland waren alleen het gemeentehuis en (zeven) bijzondere locaties in de gemeente aangewezen grenzen als een officiële plaats om een huwelijk te sluiten. – Een bijzondere zal straks de Engelsmansplaat tussen Ameland en Schiermonnikoog kunnen zijn.
Wegens de vele vraag was naar andere trouwlocaties geeft de gemeente de keuze vrij. Wel moet de eigenaar en/of gebruiker van de betreffende locatie ermee akkoord gaan. Bovendien moet de veiligheid van de ambtenaar van de burgerlijke stand gewaarborgd zijn.

ameland fotograaf Jan Spoelstra
Voor bruidsfotografie is er de fotograaf Jan Spoelstra. foto: Jan Spoelstra

Ameland beschikt over perfecte locaties voor jullie trouwplechtigheid. Voor jullie receptie en het trouwfeest is er veel keuse keus uit bijzondere locaties. verschillende Amelander bedrijven kunnen Voor het vervoer van uw gasten of uw trouwauto zorgen. Groepsvervoer met een klassieker bus, “treintje”, strandexpress, huifkarren; het is op Ameland mogelijk. Voor als trouwauto is er de keus , van oldtimer tot huifkar. De trouwfotograaf is er op Ameland, http://www.demooistedaginuwleven.nl Deze hoeft u niet mee te nemen. Voor uw bruidswerk kunt u terecht bij de bloemisten.
Wilt u raad en daad bij de planning en organisatie van uw trouwfeest op Ameland, dan kunt u gebruik maken van onze weddingplanners.

Voor meer beelden klik op bovenstaande foto.

Wij wensen jullie een bruiloft op het waddeneiland Ameland toe als de mooiste dag in uw leven.

ameland fotograaf Jan Spoelstra

Gaat u samenwonen of bent u pas verhuisd en wilt u dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Trouwen op Ameland zal u ontlasten met de organisatie van een toepasselijk feest. Na zo’n verhuizing is een party een zorgeloos warm welkom voor u, uw vrienden en familie.

Verlovingsfeest

Een verloving is een feest op zich! Of dat u dit nou met z’n tweeën, alleen uw dierbaren of met al uw familie en vrienden wilt vieren. U kunt de Party geheel naar wens invullen. Trouwen op Ameland biedt uiteraard professionele en creatieve begeleiding aan, de voorpret voor het grote feest kan beginnen.

Maar natuurlijk ook:

Jubilea
Tuinfeest
Doopfeest
Oud en nieuw party’s

Uiteraard geldt voor bovenstaande feesten hetzelfde u kunt kiezen uit de diverse diensten; van A tot Z planning of enkele onderdelen. Benieuwd naar creatieve ideeën voor uw feest, of staat uw feest er niet bij?___________________________________________________

ameland fotograaf Jan Spoelstra
Trouwen op Ameland op bijzondere locaties als de vuurtoren. foto: Jan Spoelstra

Advertenties
Posted in: ameland actueel