Sieraden in Wagenborg Plaza bij afvaart naar Ameland.

Posted on mei 15, 2014

0Holwerd. – Met elk een “MelanO” ring aan de vinger poseren de verkoopmedewerksters van Wagenborg Plaza samen met account manager Francis Kramer. Het was hun cadeau van “MelanO” bij de opening op dinsdag 13 juni van MelanO’s meest noordelijke verkooppunt in Wagenborg Plaza op de veerdam bij Holwerd. “MelanO” is een eigentijds sieraden merk in een vierhonderd verkooppunten in Nederland. Vooral ook gewild is het Limburgse merk door hun verwisselbare gekleurde elementen op hetzelfde sieraad. Zo kun je de “kleur” van je ring of hanger aanpassen aan je kleding of zoals verkoopleider Cees Westland aangaf je “stemming”. Elk sieraad heeft dan een eigen karakter. Na aankoop kun je later ook altijd een gekleurd element erbij aanschaffen.
Wagenborg Plaza heeft een breed assortiment om een presentje uit te kiezen. Bloemen voor een welkom bij een bezoek op Ameland, lekkere fles wijn om iets te vieren, decoratieve gifts en nu ook sieraden voor iemand waar je om geeft of voor je zelf. Voor thuis zijn er de echte Ameland cadeaus als Boerenkaas en de inmiddels befaamde Amelander Mosterd. “We zien regelmatig iemand die van de boot af komt nog even bij ons binnenlopen voor ze verder naar hun geparkeerde auto gaan” ;vertelt één van de winkelmedewerkers.
Directeur Ger van Langen noemde in de toespraak vooraf de gouden, zilveren en edelstalen sieradenlijn van MelanO een mooie aanvulling in de Wagenborg Plaza Shop.

Verkoopleider Cees Westland kijkt toe hoe account manager Francis Kramer directeur Ger van Langen feliciteert. foto’s Jan Spoelstra

____________________________________________________________

ameland fotograaf Jan Spoelstra

ameland fotograaf Jan Spoelstra http://www.ameland.org/ ameland activiteit agenda


Al 15 Jaar de NieuwsBron van Ameland

ameland fotograaf Jan Spoelstra

Advertenties
Posted in: ameland actueel