Ameland: De mensen op Madnes

Posted on juli 7, 2014

0


ameland fotograaf Jan Spoelstra

Mensen op Madnes.Polsen vol toegangsbandjes van de Europese zomerfestivals. Foto: Jan Spoelstra

Nes. – Het Madnesfestival lijkt op het punt te staan flink te groeien. Meerdere mensen liepen op Ameland rond met een flinke verzameling toegangsbandjes van de Europese zomerfestivals, daar tussen zit nu ook het MadnesFestival.
De fotograaf Jan Spoelstra, liep onder andere voor kranten rond op het festival. Hij maakte daar een paar series waaronder die waarin hij de mensen op het festival in beeld bracht.
Vrolijkheid klinkt er boven het zand. Workshops lachen zijn eigenlijk nooit nodig, toch doet er telkens weer een flinke groep aan mee. Net als bij de yoga even verder op een rustiger deel van het strand. In de grote tent puilt uit van activiteiten. Printen in 3d van gemalen bierbekers, maak je eigen smartfooncase, nagels lakken, haar knippen, zeefdrukken wisselen af met thema’s vanuit duurzaamheid. Uit grotere tanks borrelen de biogassen op om op te koken en tegelijk je smartfoon op te laden. De verrijdbare sauna in een werkkeet wordt energie neutraal verwarmd.
Voortdurend blijft er de gezelligheid en het onbekommerd genieten als uit de “hippietijd”.

Voor meer foto’s klik op deze link

Noordse Stern op Ameland fotograaf Jan Spoelstra Een visdiefje op de Feugelpôlle, foto uit het boek “Ameland Vogel-Eiland” van fotograaf Jan Spoelstra.

ameland fotograaf Jan Spoelstra http://www.ameland.org/ ameland activiteit agenda

Al 15 Jaar de NieuwsBron van Ameland

ameland fotograaf Jan Spoelstra

Advertenties
Posted in: ameland actueel