Bijna alle startbewijzen Tri-Ambla op Ameland weg.

Posted on juli 23, 2014

0


Tri-Ambla Cross Triathlon Open Nederlands Kampioenschap 2014 Nieuws


Toeschouwers en sporters bij de Tri-Ambla op Ameland in 2013.

Nes. – NK Cross Triathlon is vol !
Inschrijven voor het Nederlands Kampioenschap Cross Triathlon op 13 septemer op Ameland is niet meer mogelijk. De deelnamelimiet van 300 aanmeldingen voor het NK overall/senioren (1,5-36-12) is bereikt. De deelnamelimiet van 300 aanmeldingen op de Tri-Ambla M (0,5-22-6) waarbij tevens de atleten voor het NK Junioren (16 t/m 19 jaar) starten was al eerder bereikt.
Alleen bij het NK jeugd (12 t/m 15 jaar) die starten tijdens het programma van de Tri-Ambla junior zijn nog enkele plekken beschikbaar. Teven zijn er nog een aantal startbewijzen beschikbaar bij de Trio/Duo starts van de Tri-Ambla MMM of Tri-Ambla XXX.

Winnaar Martijn Dekker uit Sittard, Winnaar Tri-Ambla in 203 heeft toegezegd ook dit jaar naar Ameland te komen. Hij deed vorig jaar 2 uur 34 minuten en 24 seconden over 1500 meter zwemmen, 36 kilometer mountainbiken en 12 kilometer hardlopen op het Waddeneiland. Hij zal op 13 september proberen zijn behaalde titel te verdedigen. Dan is hij tevens Nederlands Kampioen Cross Triathlon, zijn eerste. De tweede zaterdag van September is het parcours van de Tri-Ambla tevens het strijdperk van het Nederlands Kampioenschap.

Alleen voorop loopt Limburger Martijn Dekker over het strand van Ameland naar zijn overwinning in 2013.

ameland fotograaf Jan Spoelstra http://www.ameland.org/ ameland activiteit agenda

ameland fotograaf Jan Spoelstra

Advertenties
Posted in: ameland actueel