Tevreden clienten Thuiszorg Het Friese Land

Posted on februari 6, 2016

0


Leeuwarden.- Thuiszorg Het Friese Land scoort een 9,1 voor bejegening van de cliënt. Niet alleen dat: negen van de tien cliënten beveelt Thuiszorg Het Friese Land aan. Recent uitgevoerd cliënt-tevredenheidsonderzoek laat voor Thuiszorg Het Friese Land een 8,5 zien. Er wordt in Friesland een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde gescoort. Dit cliënttevredenheidsonderzoek wordt elke wee jaar uitgevoerd. Gevraagd wordt naar de ontvangen zorg, de informatievoorziening en de kwaliteit van het personeel.

Klaas Kuilman: “We willen uitblinken in de manier waarop we onze zorg en diensten verlenen en dat is ons gelukt. We vinden het belangrijk dat de zorg is afgestemd op de behoefte van de cliënt, maar ook dat onze medewerkers enthousiasme voor hun werk hebben en respect en aandacht voor de mensen die ze helpen”. De bestuurder van Thuiszorg Het Friese Land vindt het een prachtig resultaat: “We vinden het fijn dat onze cliënten ons daarvoor een goed rapportcijfer hebben gegeven”.

Thuiszorg Het Friese Land biedt de inwoners van Noord en Midden Friesland voor iedere levensfase een brede variatie aan zorg- en welzijnsdiensten aan. Voorop staat een dienstverlening die zich richt op het behoud van zelfstandigheid. Thuiszorg Het Friese Land verleent professionele hulp aan huis in de vorm van verpleging, persoonlijke verzorging, huishoudelijke hulp en welzijnsdiensten. 1800 medewerkers verlenen jaarlijks aan meer dan 10000 cliënten zorg.

Posted in: ameland actueel