IEDEREEN WIL PASGEBOREN OLIFANTJE MADIBA ZIEN

Posted on mei 5, 2016

0De kleine olifant Madiba met moeder Punda en zus Bongi. Het pasgeboren olifantje zorgt voor grote drukte bij Safaripark Beekse Bergen

OPROEP VOOR IEDEREEN DIE NU NOG ONDERWEG IS NAAR SAFARIPARK BEEKSE BERGEN:
Hilvarenbeek, – Het pasgeboren olifantje Madiba en het mooie weer hebben veel mensen doen besluiten om vandaag een bezoek te brengen aan Safaripark Beekse Bergen. Dat levert een enorme drukte op waardoor de toegangswegen verstopt raken.

“We verwachten vandaag meer dan 10.000 bezoekers. Er staan veel files op de toegangswegen naar het park en de drukte is enorm. Extra parkeerterreinen zijn geopend, maar dat biedt helaas geen soelaas voor mensen die nu nog onderweg zijn. Wij raden dan ook aan om voor vandaag een andere leuke bestemming te kiezen en een van de komende dagen terug te komen. Wij hopen op hun begrip en verwelkomen hen graag op een van de komende dagen of een ander moment,” aldus woordvoerder Ron van Kuijk van Safaripark Beekse Bergen/Libema.

“Speciaal voor bezoekers die door de drukte wat later arriveerden blijft het park vandaag wel een uurtje langer open (tot 18.30 uur) en de horeca nog wat langer.”

Posted in: ameland actueel