Geel-Wit nog niet vrij van nacompetitie

Posted on mei 8, 2016

0Geel Wit kansloos tegen St. Anna
Sint Anna-Parochie. – Geel Wit heeft zondag kansloos met 6-0 verloren van St. Anna. De gedrevenheid spatte er van af bij de thuisclub, die door deze winst de titel binnenhaalde.
Het eerste half uur kon Geel Wit het nog aardig bijbenen, maar na de 1-0 van Jan Dirk Faber in de 35-ste minuut was het gedaan met de weerstand. Vlak voor de rust maakte dezelfde speler er 2-0 van. Theo Valk, Pieter Jan Plat (2) en Timo Bijma maakten na de hervatting het halve dozijn vol voor de zwartwitten.
,,We hebben een bedroevend slechte tweede helft gespeeld’’, vatte trainer Cees Slotemaker samen. ,, Er kwam geen pass aan. De spelers liepen te mekkeren en te zeuren en naar een ander te kijken in plaats van naar zichzelf. Dat is de onvolwassenheid van dit team.’’
Onvolwassen gold wat leeftijd betreft zeker voor de bank. Nadat Maikel Moll (16) vorige week al zijn debuut maakte mochten tegen St. Anna Jorik Beekema en Sven Brouwer (beiden 15) hun opwachting in het eerste maken.
Door het verlies is Geel Wit nog steeds niet zeker van lijfsbehoud. Volgende week komt Zwaagwesteinde op bezoek en dan volstaat een gelijkspel, terwijl de Readtsjes moeten winnen om nacompetitie te ontlopen.
Opstelling Geel Wit: Pieter Oene Smit; Lukas Mollema, Bjorn Wijnberg, Mark Molenaar, Theodoor Molenaar (Jorik Beekema 50); Pieter Kiewiet, Jurjen Metz, Kevin Kiewiet (Sven Brouwer 70), Micha Metz; Christian Molenaar (Maikel Moll, 80), Kayan Kiewiet.

Advertenties
Posted in: ameland actueel