Stemmen op het Madnes voor de Friese Pop-Award.

Posted on november 16, 2016

0Nes. – Surfen, skaten en feesten tot je erbij neer valt kon dit jaar alweer voor de 9e keer op het strand van Nes. MadNes combineert deze bezigheden moeiteloos tot een duurzaam festival. Een weekend lang genoten de bezoekers van surflessen, een halfpipe op het strand, bands en DJ’s, een drijvend podium, theater, zelf kleren maken, een windmolen bouwen, een strandschoonmaak en nog heel veel meer. De professionele organisatie van MadNes zet het Noorderzeestrand van Ameland in het zonnetje.
Zo maakt het Madnes festival je lekker voor dit festival. Zeker een evenement om beloond te worden met de Friese Pop-Award

Stem op de Friese Popawards Publieksprijs

Vergeet MTV en al helemaal de MTV EMA’s! De Friese Popawards staan voor de deur. Op vrijdagavond 9 december vindt de FPA plaats in Neushoorn. Ook dit jaar reiken we de Publieksprijs uit. De genomineerden zijn: Jack Bottleneck, FarmFest, Somnium, Popcity, 8501INDIE, Into the Void, Promised Land Festival, TrompTheater, MadNes Festival en Greidhoek’ Festival.

Klik hier om je stem uit te brengen. Dat doe je door middel van je Facebook account (Dit is enkel om je stem te registreren, je persoonlijke gegevens zullen niet worden opgeslagen). Stemmen kan tot maandag 5 december 12.00 uur!

Posted in: ameland actueel