HorecaBeurs Ameland 2017

Posted on januari 27, 2017

0Strandpaviljoen Sjoerd op het strand bij Nes. foto Jan Spoelstra.

HorecaBeurs Ameland editie 2017: Het netwerk evenement van Ameland.

Nes. – Na het succes van vorig jaar organiseert Koninklijke Horeca Nederland afdeling Ameland wederom een grote, veelzijdige horecabeurs. Dit keer niet op de locatie zoals u gewent bent, maar in Hollum in „Sporthal De Slinger”

Deze beurs vind plaats op woensdag 8 februari 2017 tussen 16.00 uur en 22.00 uur.
Een beurs met nieuwe horecatrends, innovatieve producten en food inspiratie. Onder andere leveranciers van keukenapparatuur, inrichting, software, kassa’s, accountancy, groothandels, dranken, wijnen, koffie, schoonmaakartikelen, linnengoed, meubels, tafeldecoratie, servies, relatiegeschenken en onderhoudsbedrijven zullen vertegenwoordigd zijn.

De organisatie biedt de bezoeker meer dan alleen een beurs. Er worden diverse kookdemo’s gegeven en proeverijen van diverse lekkernijen. Koninklijke Horeca Nederland is aanwezig met een stand voor info en advies. Uiteraard is er ook weer voldoende ruimte om te netwerken onder het genot van een (gratis) drankje en spetterend live optreden!

Als afsluiter komt dit jaar “The Pianohouse” optreden: Een groep gelouterde, professionele muzikanten met een onderlinge chemie en een volledig eigen sound! The Pianohouse is de kameleon in muziekentertainment en bekend van “The Crazy Piano’s”

Ook voor Amelander ondernemers uit andere branches is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen en/of te netwerken. Alle ondernemers, particuliere verhuurders, verenigingen en andere belangstellende van Ameland zijn dan ook van harte uitgenodigd.

Posted in: ameland actueel