Golfschool op Ameland PGA gecertificeerd

Posted on juni 6, 2017

0Met de vlag van de PGA vlnr George Geudekker, Jim van Heuven van Staereling, Marjan de Boer. foto: Ja Spoelstra

Hollum.- “Pico Bello”; zo wil voorzitter George Geudekker van de stichting Golfbaan Ameland straks de activiteiten op de negen holes baan zien. Een belangrijke stap is dinsdag 6 juni gezet. Met de erkenning van de op de baan werkende golfschool van Marjan de Boer als een PGA golfschool.

Sinds eind mei 2017 is Golfschool Marjan de Boer actief op Golfbaan Ameland.
Marjan is een PGA Holland golfprofessional en ook haar golfschool heeft het PGA Holland erkende golfschool keurmerk.

Ook voor de jeugd staat zij klaar. Alle Amelander jeugd tot 18 jaar kan elke donderdag tussen 16.30 en 17.30 voor €3,00 meedoen. Ervaring of geen ervaring ! Ook dit is zelf kiesbaar eenmalig of wekelijks. Voor ballen en materiaal wordt gezorgd!=. Het mooie is dat de eilander jeugd naast de lessen ook gratis kunnen oefenen op de PAR 3 golfbaan.
De PAR 3 baan bestaat uit 9 (korte) holes met een lengte variërend van 80 tot 130 meter. Reserveren is niet nodig, in het clubhuis kunt u terecht voor meer informatie en om toegang tot de baan te verkrijgen.

Naast de PAR 3 golfbaan is de 9 holes (wedstrijd) golfbaan gelegen. Op 29 juni 1995 werd de golfbaan in gebruik genomen. Het is 9 holes baan vol uitdagingen vooral door variërende weersomstandigheden als de wind die telkens voor een nieuwe uitdaging zorgt.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Golfbaan Ameland (foto’s Jan Spoelstra)

Advertenties
Posted in: ameland actueel