Volle Gezellige Tafel in Hollum.

Posted on maart 7, 2019

0


Smullen met zijn vijfentachtigen van een heerlijk maal in De Griffel op Ameland. Donderdag j.l. was het derde diner van de Gezellige Tafel. Een initiatief vanuit het Amelander Produkt. Voorvrouw Louise Molenaar vertelt over de beweegredenen van de groep om dit te organiseren.

De eerste “gezellige tafel” was direct een succes. Na de eerste avond in restaurant Stranders moest direct een tweede avond worden gehouden. Zeventig stoelen waren niet genoeg om iedere aanmelding een plaats te geven. Ook de tweede avond liep de eetgelegenheid vol. Na de “gezellige tafel” in de Piraat was nu een restaurant in Hollum aan de beurt. Weer waren er meer aanmeldingen dan plaatsen.

Behulpzaam hierbij waren vrijwilligers van de Zonnebloem en leerlingen van de Burmeester Walda school. Voor hun maatschappelijke stage liepen zij mee in het uitserveren van o.a. het hoofdgerecht andijviestampot met stoofvlees. Nagerecht was een Mousse van Amelander yoghurt met cranberries en Amelander bijenhoning. Tussen de gangen door was er entertainment van goochelaar Romanâni.

Deze diashow vereist JavaScript.

Posted in: ameland actueel