Pvda afd Ameland heeft nieuwe voorzitter

Posted on januari 10, 2020

0


Nes.- Tijdens de ledenvergadering donderdag j.l., is Bob Rijpstra benoemd tot voorzitter van de PvdA-Ameland. Hij werd een geschikte kandidaat gevonden vanwege eerdere ervaring als voorzitter. Bob(61) beschikt na zijn recente pensionering over de benodigde tijd, ook een voor de leden om hem te vragen de voorzittersrol op zich te nemen.

Eerder deze week legde Tonnie Overdiep zijn functie als voorzitter neer. Tonnie werd met een prachtige bos bloemen, uiteraard rode, bedankt voor zijn inzet als voorzitter. De partij prijst zich gelukkig dat Tonnie als actief lid voor de afdeling behouden blijft en er gebruikgemaakt kan worden van zijn ervaring en kennis. Ondanks de schok die de gebeurtenissen van de afgelopen week teweeg hebben gebracht, is de stemming onder de leden positief en strijdbaar.

De PdvA-Ameland is nog altijd dezelfde stabiele, betrouwbare partij als voorheen. Hoewel niet meer in de gemeenteraad van Ameland vertegenwoordigd blijft de partij de ontwikkelingen kritisch volgen en zullen actief deelnemen aan de eilander politiek. Wel op andere wijze
dan via een vertegenwoordiging in de Raad. Eilanders die een bijdrage willen leveren aan een progressieve, sociale politiek op Ameland zijn welkom zo laat de PvdA weten.

Posted in: ameland actueel