Ingrid Magré overleden

Posted on december 12, 2017

0Ballum. – Vorige week donderdag 7 december is plotseling overleden op achtenvijftigjarige leeftijd mevrouw Ingrid Magré. Ze is getrouwd met de burgemeester van Ameland Albert de Hoop.
Gisteravond stond de gemeenteraad van Ameland bij monde van Commissievoorzitter
Jeppe Groenewold tijdens de commissievergadering  hierbij stil: Hij gaf aan verbijsterd te zijn, bracht aan de De Hoop en zijn familie de condoleances  over namens ,,alle Amelanders’’. Voorlopig worden de taken van de Hoop overgenomen door de  locoburgemeesters Piet IJnsen en daarnaast Peter Pot.
Gemeentelijke kerst- en nieuwjaarsbijeenkomsten krijgen een sober karakter.
De Gemeente Ameland laat op haar site het volgende weten: We zijn vol ongeloof en verdrietig door het plotselinge overlijden van Ingrid de Hoop-Magré, echtgenote van onze burgemeester Albert de Hoop en trouwambtenaar van de gemeente Ameland, op donderdag 7 december jl. We leven intens mee met de familie.
De familie heeft aangegeven dat belangstellenden op donderdag 14 december om 11.00 uur welkom zijn in het uitvaartcentrum voor de afscheidsbijeenkomst. Voor gasten van Ameland rijdt er een bus aansluitend op de boot van 8.30 uur vanaf de veerdam in Holwerd naar het crematorium in Marssum. De bus rijdt terug naar Holwerd voor de boot van 15.30 uur. Wanneer u met de bus wenst mee te gaan, kunt u uw naam en het aantal personen invullen op de inschrijflijst in de hal van het gemeentehuis in Ballum (we verzoeken u dit persoonlijk in te vullen en niet telefonisch, per mail of op andere wijze door te geven). U kunt hiervoor op maandag van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur en op dinsdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot uiterlijk 15.00 uur terecht in het gemeentehuis. Daarna is opgeven niet meer mogelijk. Vervoer op het eiland vanaf huis naar de boot (en retour) dient u zelf te regelen.

Posted in: ameland actueel