Madnes nu eind augustus op Ameland

Posted on maart 8, 2021

0


MadNes verplaatst naar 27, 28 & 29 augustus!

Ooh wat heerlijk! Op 27, 28 & 29 augustus staan we weer met de voeten in het zand op het mooie strand van Ameland. Stel je eens voor: hoe mooi zou dat zijn?  

We gaan met enorm veel energie en positiviteit de zomer tegemoet! Met deze nieuwe datum denken we dat we een grote kans hebben dat we straks weer kunnen genieten op MadNes als vanouds!

Ook al is er in deze tijd veel onzeker, één ding is meer dan zeker: we hebben er ongelofelijk veel zin in! De voorbereidingen zijn daarom ook in volle gang en we zijn van plan er de vetste editie tot nu toe van te maken.

De kaartverkoop zal later dit jaar beginnen en we houden jullie natuurlijk volop op de hoogte zodra de start van de kaartverkoop bekend is. Lees daarover meer op onze website.

Kom nu alvast lekker in zomerse sferen met onze promovideo met niemand minder dan onze vakantieliefde Mr. Nes-T in de hoofdrol. Grote dank uiteraard aan fulltime fijne vent Mette van MOC Video voor het maken van deze knaller van een video.

Ook willen we iedereen enorm bedanken voor alle support en positieve berichten van de afgelopen tijd. Zonder jullie geen MadNes!  

Op naar Ameland!

Posted in: ameland actueel